Over AnyJobby

AnyJobby is een betrouwbare community marktplaats waar iedereen zijn of haar klusjes, karweitjes en diensten kan uitbesteden aan enthousiaste en handige Jobbers uit de buurt.

Of je nou iemand nodig hebt om je nieuwe Ikea kast in elkaar te laten zetten of op zoek bent naar iemand die je kan helpen bij je verhuizing, iedereen kan gratis zijn Jobby's plaatsen en zelf een Jobber kiezen die hem of haar kan helpen.

De oprichters

Niels van Straaten

CEO & Mede-oprichter

Niels is mede-oprichter en verantwoordelijk voor de strategie en visie van AnyJobby.

Niels heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit Rotterdam en heeft daar ook zijn master Strategic Entrepreneurship afgerond. Ondernemen is voor hem altijd een grote passie geweest en met name ondernemen binnen de deeleconomie. Naast zijn functie bij AnyJobby speelt hij ook op hoog niveau hockey en komt hij uit voor de Franse nationale ploeg. Zijn droom hierin is dat hij ooit op de olympische spelen zal staan.

Ryan Radder

CTO & Mede-oprichter

Ryan is mede-oprichter en verantwoordelijk voor de IT binnen AnyJobby

Hij is een ware it’er in hart en nieren. Als hij niet bezig is met AnyJobby of zijn studie dan is hij bezig met de laatste technische ontwikkelingen. Naast IT vindt hij het ook leuk om met zijn handen te werken en word het toetsenbord graag ingeruild voor een soldeerbout om te hobbyen met electronica of een hamer en zaag om mee te klussen. Bij AnyJobby kan hij dus alle twee zijn passies kwijt (misschien wordt hij wel de Jobber die je Jobby gaat uitvoeren)!