Hoe het werkt

Voor Jobplaatsers

 

Plaats je Jobby

Plaats gratis je Jobby door een categorie te kiezen en een titel toe te voegen plus een duidelijke beschrijving van wat er precies gedaan moet worden. Ook moeten we weten waar en voor welke prijs je de Jobby wilt laten uitvoeren.

Ontvang biedingen

Gescreende Jobbers zullen reageren en bieden op jouw Jobby. Je kunt gemakkelijk antwoord geven op reacties en bij een match het bod accepteren. Om meer duidelijkheid te krijgen kun je ook een persoonlijk bericht naar Jobbers sturen die geboden hebben.

 

Kies je Jobber

Kies uiteindelijk de juiste Jobber en betaal veilig vooraf. Het geld wordt geparkeerd op een beveiligde tussenrekening en pas overgemaakt als jij tevreden bent met de uitvoering van de Jobby. Ook ontvangt de Jobber meteen de juiste gegevens om jouw Jobby uit te voeren.

Beoordeel de Jobber

Is je Jobby eenmaal voltooid, dan kun je dit gemakkelijk in je profiel of jouw Jobby aangeven. De vergoeding wordt dan ook meteen netjes afgehandeld met de Jobber. Tot slot we vragen je om de Jobber een review te geven.

Voor de Jobbers

 

Word gratis Jobber

Registreer je gratis als Jobber door succesvol door het word Jobber registratie process te gaan. We hebben wat extra gegevens zoals een telefoonnummer van je nodig voordat je Jobby's kan gaan uitvoeren.

Vind Jobby's

Zoek in de lijst met geplaatste Jobby’s naar een Jobby die jij kan uitvoeren. Plaats een bod of reageer als je vragen hebt. Ook kun je zodra je geboden hebt, persoonlijke berichten ontvangen om duidelijk te kunnen communiceren.

 

Voer de Jobby uit

Ben je eenmaal gekozen voor een Jobby, dan heeft de Jobplaatser ook meteen betaald en ontvang je alle nodige (contact) informatie. Jouw vergoeding wordt geparkeerd op een beveiligde tussenrekening. Je kunt nu aan de slag gaan met de Jobby.

Ontvang je vergoeding

Heb je de Jobby eenmaal volooid, dan geeft de Jobplaatser dit aan ons door en ontvang je binnen twee werkdagen jouw vergoeding op je rekening. Je ontvangt ook meteen een review van de Jobplaatser.