Hoe het werkt

Voor Jobplaatsers

 

Plaats je Jobby

Plaats gratis de Jobby’s die jij niet kunt uitvoeren. Geef een beschrijving en binnen enkele minuten staat jouw Jobby gratis op het platform. Je bent nooit verplicht om een Jobber te kiezen.

Ontvang biedingen

Verschillende Jobbers uit de buurt willen je heel graag helpen met jouw Jobby. Zij zullen biedingen en reacties plaatsen op jouw Jobby.

 
 

Kies je Jobber

Kies uiteindelijk de Jobber op basis van zijn bod, motivatie, verificaties en ontvangen reviews. De Jobber ontvangt pas de vergoeding als jij tevreden bent met de uitvoering van de Jobby.

Voor Jobbers

 

Registreer je als Jobber

Registreer je als Jobber en ga aan de slag om buurtgenoten te helpen met de Jobby’s die zij zelf niet kunnen of willen voltooien.

Vind een Jobby

Zoek in de lijst met geplaatste Jobby’s naar een Jobby die jij kan uitvoeren. Plaats een bod en motiveer waarom jij geschikt bent om de Jobby uit te voeren.

 
 

Voer de Jobby uit

Zodra je gekozen wordt om een Jobby uit te voeren ontvang je hierover een mail. Bespreek nogmaals goed met de Jobplaatser de details van de Jobby en ga meteen aan de slag. Zodra de Jobby voltooid is ontvang je jouw vergoeding.