Hoe het werkt

Voor Jobplaatsers

 

Plaats je Jobby

Plaats gratis de Jobby’s die jij niet kunt uitvoeren. Geef een beschrijving en binnen enkele minuten staat jouw Jobby gratis op het platform. Je bent nooit verplicht om een Jobber te kiezen.

Ontvang biedingen

Gescreende en betrouwbare Jobbers uit de community zullen reageren en bieden op jouw Jobby. Voor extra duidelijkheid kun je reacties en persoonlijke berichten naar Jobbers sturen.

 
 

Kies je Jobber

Kies uiteindelijk de Jobber op basis van zijn bod, motivatie, verificaties en ontvangen reviews. De Jobber ontvangt pas de vergoeding als jij tevreden bent met de uitvoering van de Jobby.

Voor Jobbers

 

Registreer je als Jobber

Registreer je als Jobber en ga aan de slag om buurtgenoten te helpen met de Jobby’s die zij zelf niet kunnen of willen voltooien. Registreren is helemaal gratis!

Vind een Jobby

Zoek in de lijst met geplaatste Jobby’s naar een Jobby die jij kan uitvoeren. Plaats een bod en laat weten waarom jij de juiste persoon bent om de Jobby uit te voeren.

 
 

Voer de Jobby uit

Ben je eenmaal gekozen als Jobber, dan kun je meteen beginnen met de uitvoering van de Jobby. Je ontvangt dan na voltooiing veilig en snel je vergoeding en ook een review van de Jobplaatser.